Metode de plata

Organique Cosmetics (cosmeticenaturale.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Plata la sediu

Plata se efectueaza integral la sediul magazinului in Str. Soimarestilor, nr. 24, Sector 1, Bucuresti de Luni pana Vineri intre orele 08:30-18:30, in numerar sau card.

Plata online - PlatiOnline.ro

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate.
Pentru moment, sistemul PlatiOnline.ro accepta pentru efectuarea tranzactiilor doar cardurile emise sub siglele Mastercard, Maestro, Visa si Visa Electron, atat carduri de credit, cat si de debit.
Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta).
Aceasta metoda de plata permite tranzactii in RON, EUR si USD.

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.
Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.
Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastra.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele SYSMED SRL.

Dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

In cazul comenzilor livrate / serviciilor onorate, de Organique Cosmetics (cosmeticenaturale.ro)  rambursarea comenzii este posibila, dupa ce ne veti contacta pentru efectuarea returului. De asemenea, suma rambursata va fi cea originala din care se vor scadea taxele de transport.Plata se efectueaza integral la sediul magazinului.