Transport si retururi

Organique Cosmetics (cosmeticenaturale.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

România (Bucuresti)

  • Ridicare de la sediu L-V 8:30-18:30, Store Pickup type, Livrare gratuita
  • Curier Rapid pentru Bucuresti Fan Courier/Sameday, Livrare in 1-2 zile, 10,00 RON

România

  • Curier Rapid pentru Romania Fan Courier/Sameday, Livrare in 1-2 zile, 15,00 RON

Retur

Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna gratuit în 30 de zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării.

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun.

Unele produse au o politică de retur specifică, îți recomandăm să citești condițiile mai jos.

Nu se acceptă returul produselor Cosmetice, si de ingrijire personala dacă au fost utilizate, desigilate sau testate, din motive de protecție a sănătății clienților sau din motive de igienă. Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit. Returul se face cu etichetele inițiale intacte, și toate documentele cu care a fost livrat produsul. Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat și însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat. Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.


Anularea tranzactiei

Dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia. Banii se pot returna in termen de maxim 14 zile de la primirea produsului de catre Sysmed Srl cu sediul in Str. Soimarestilor Nr. 31, Sector 1, Bucuresti, si punct de lucru in Str. Soimarestilor, Nr. 24, Sector 1, Bucuresti in contul indicat de tine. Daca plata a fost efectuata cu card bancar online, restituirea se va efectua in contul respectiv.