Blog

CURĂȚAREA FACIALĂ CU ETERNAL GLOW BRIGHTENING THERAPY

Curățarea facială cu Eternal Glow Brightening Therapy

CURĂȚAREA FEȚEI - ÎN PRIMUL RÂND ELIMINAREA MACHIAJULUI

În fiecare zi suntem expuși la factori externi care ne afectează pielea.
Smogul, gazele de eșapament, bacteriile și, în plus, machiajul zilnic fac ca pielea noastră să fie insuficient hidratată și, în cele din urmă, lipsită de strălucire și poate avea numeroase imperfecțiuni.
Cum să previn asta?

Curățarea minuțioasă și hidratarea feței este cheia îngrijirii zilnice a pielii. Îndepărtarea nepotrivită a machiajului de seară contribuie la deteriorarea pielii, la aparitia iritațiilor și a pielii înroșite. Prin urmare, vă recomandăm să vă spălați bine fața după o zi întreagă la serviciu, ceea ce va facilita acțiunea substanțelor nutritive conținute în produsele cosmetice iluminatoare Organique.

Toate  produsele cosmetice pentru față Eternal Glow contin extract de flori de porțelan, 🌸🌸🌸și este principalul ingredient activ în noua noastră linie. 

EXTRACT DE FLORI DE PORȚELAN - PROPRIETĂȚI MINUNATE DE STRĂLUCIRE

De ce am numit noua noastră terapie „iluminatoare”? Principalul ingredient activ al noii linii, este extractul de flori de porțelan, care asigură un efect de ten complex hidratat, natural și radiant. Nu este totul! Datorită conținutului ridicat de flavonoide, acest extract are și efecte antioxidante puternice. Aceasta înseamnă că noua linie se bazează pe substanțe naturale🌿🌿 care încetinesc procesul de îmbătrânire a organismului. Extractul de flori de porțelan este un ingredient premium, de unde provine și cum se obține? Hai să-l cunoaștem mai bine!

Floarea de porțelan🌸🌸🌸 (Hoya Lacunosa) apare în mod natural în Malaezia, Indonezia și Insulele Pacificului. Petalele sale sunt acoperite cu o „pătură delicată”, care le conferă un aspect strălucitor și cristalin. În interior puteți vedea un miez în formă de stea⭐ care produce nectar foarte gustos și dulce, comestibil. În regiunile asiatice, este utilizat în medicina tradițională, florile și sucul, aplicate direct pe răni sub forma unei cataplasme, o infuzie a întregii plante🌱🌱🌱 utilizate pentru tratarea mușcăturilor de insecte, dermatite și vânătăi.

Prețiosul și nobilul ingredient activ principal conținut în produsele noastre cosmetice pentru iluminarea feței este obținut după aproximativ 12 luni de la creșterea plantei cu flori de porțelan. După colectarea florilor, acestea sunt uscate la soare🌞🌞, macerate și apoi extrasă materia primă cosmetică valoroasă.

Formulele produselor cosmetice Eternal Glow sunt foarte ușoare, delicate, parfumate și extrem de plăcut de utilizat. Folosite sistematic, ele vor sublinia frumusețea naturală a pielii sănătoase, bine îngrijite, indiferent de vârstă.

Tort de ciocolata

CUM SĂ VĂ CURĂȚAȚI CORECT FAȚA CU O EMULSIE DE ÎNDEPĂRTARE A MACHIAJULUI? 

Elementul inițial al îndepărtării machiajului este curățarea corectă a machiajului din jurul ochilor. Este foarte  important să ne amintim că ochii nu trebuiesc frecați.  Cel mai eficient mod de a îndepărta corect machiajul ochilor este de a aplica o cantitate mică  de emulsie pentru îndepărtarea machiajului și masaj cu mișcări circulare. Nu uitați să masați ușor pielea din jurul ochilor cu mișcări circulare în exterior, astfel veți contracara întinderea excesivă a pielii în timpul curățării. În mod alternativ, putem folosi și un tampon de bumbac umezit.

Apoi aplicăm un tampon îmbibat în emulsie de îndepărtare a machiajului și așteptăm câteva secunde. Mutați ușor tamponul din colțul interior al ochiului spre exterior.

Apoi curățați fața cu apă călduță, spălând bine emulsia.

Metoda de utilizare a emulsiei de îndepărtare a machiajului poate fi oricare. Aplicăm o cantitate mică de compoziție de emulsie pe fața și gâtul umedemasând ușor până obținem o spumă cremoasă, apoi clătim bine cu apă călduță. Este, de asemenea, posibil să efectuați procedura cu mănuși de îndepărtare a machiajului, care acționează ca un peeling blând și îndepărtează pielea moartă. Cu toate acestea, acest lucru trebuie făcut cu mișcări circulare blânde, pentru a nu irita pielea, care este cel mai vulnerabila la persoanele cu piele sensibilă și capilare fragile. Cu acest tip de piele a feței , un peeling enzimatic va fi mai eficient, deoarece cu ajutorul acizilor din fructe (din papaya și ananas) exfoliază ușor, dar foarte eficient epiderma keratinizată, curăță porii și elimină excesul de sebum. Datorită faptului că peelingul enzimatic este lipsit de particule abrazive, pielea nu se încălzește și produdul poate fi folosit de persoanele cu piele sensibilă și capilare fragile.

Tort de ciocolata

DUPĂ APLICAREA EMULSIEI PENTRU ELIMINAREA MACHIAJULUI, ESTE RÂNDUL TONICULUI FEȚEI

Tonic blând  pentru față Eternal Glow împrospătează și calmează pielea, completând astfel etapa de curățare minuțioasă a pielii și pregătire pentru îngrijirea ulterioară.. Tonicul reduce senzația de disconfort după îndepărtarea machiajului și restabilește pH-ul adecvat, tenului. Valoarea pH-ului este utilizată pentru a distinge reacțiile acide și alcaline și este dată pe o scală de la 0 la 14.

DE CE MERITĂ TONIFIEREA PIELII?

PH-ul corect al pielii este de aproximativ 5,5 , deci pH-ul său este întotdeauna acid. PH-ul mai mare determină, totuși, exfolierea mai brutală a epidermei, uscarea tenului sau producția excesivă de sebum. Pielea facială după spălarea cu apă își schimbă pH-ul, deoarece apa este neutră și este important să restabiliți pH-ul corect al pielii. Utilizarea tonicului în îngrijirea zilnică a curățării faciale garantează o protecție eficientă împotriva dezvoltării bacteriilor care nu pot trăi într-un mediu acid.  

DECI, CUM FOLOSIȚI CORECT TONICUL?

Pielea curățată a feței trebuie ștersă întotdeauna cu tampoane de bumbac umezite cu tonic. Cu toate acestea, nu uitați că tonifierea facială completează, nu înlocuiește, curățarea pielii.

Ingredientele active bine selectate calmează și asigură efectul pielii proaspete și radiante , astfel pregătite pentru tratamente suplimentare de îngrijire.

Machiajul pentru față curățat cu grijă pregătește pielea pentru a absorbi ingredientele active conținute în  elixir sau cremă de față și este, de asemenea, capabil să protejeze pielea de îmbătrânire prea repede. Pielea facială curățată necorespunzător este mai greu de tratat, ceea ce o face hipoxică și plictisitoare, iar pielea catifelată, moale și revitalizată este visul tuturor .💚💚💚