Fii prietenul nostru pe Facebook!

Conditii legale

Folosirea site-ului www.cosmeticenaturale.ro, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.cosmeticenaturale.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. SYSMED SRL furnizeaza serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, care este intretinut si administrat de societatea SYSMED SRL, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii. Societatea SYSMED SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.cosmeticenaturale.ro, a structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.
Site-ul www.cosmeticenaturale.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea SYSMED SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. SYSMED SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.cosmeticenaturale.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

COMUNICARI ELECTRONICE
Operatiile efectuate prin intermediul site-ului www.cosmeticenaturale.ro (vizitarea, cumpararea de produse sau oferirea de reactii la adresa continutului site-ului si a calitatii produselor) presupun comunicarea in mod electronic. Se considera astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la SYSMED SRL in mod electronic, prin e-mail sau prin anunturi pe site.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)
Intreg continutul site-ului www.cosmeticenaturale.ro (texte, imagini, butoane, programe, elemente de grafica web, date) este proprietatea SYSMED SRL si/sau a asociatilor sai si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Ansamblul acestor elemente (site-ul in sine) este proprietatea exclusiva a societatii SYSMED SRL si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al SYSMED SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea sa sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

MARCI SI ACCESUL LA SITE
Societatea SYSMED SRL garanteaza utilizatorului accesul limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii SYSMED SRL, fara acordul scris al acesteia.

DATELE PERSONALE

Protectia datelor personale

S.C. SYSMED SRL este inregistrata Operator de date cu caracter personal ANSPDCP.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, S.C. SYSMED SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dvs.

Scopul colectarii datelor este:

expeditia in cele mai bune conditii a comenzilor efectuate de clienti la www.cosmeticenaturale.ro ;

informarea clientilor privind evolutia si starea comenzilor;

evaluarea produselor si serviciilor oferite;

activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de comanda declarati ca acceptati ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a SYSMED SRL si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre SYSMED pentru desfasurarea si/sau derularea de catre SYSMED SRL si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecĹŁia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa S.C. SYSMED SRL, Str. Soimarestilor nr.31, sector 1, Bucuresti, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

- o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;

- sa interveniti asupra datelor transmise;

- sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara

- sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Astfel, SYSMED SRL poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

SYSMED SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-urile noastre poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

De asemenea, SYSMED SRL poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Pe site-ul www.cosmeticenaturale.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile efectuate din interiorul contului personal. Societatea SYSMED SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre SYSMED SRL numai in scopul declarat pe acest site. Informatiile din contul de inregistrare si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

CONFIDENTIALITATE
SYSMED SRL respecta dreptul la confidentialitate al utilizatorilor care acceseaza acest site, precum si reglementarile legale privind informatiile personale. SYSMED SRL va retine datele ce permit identificarea unei persoane, cum ar fi numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail si alte informatii, numai atunci cand aceste date sunt trimise de catre utilizator la adresa site-ului. Prin completarea si trimiterea formularelor puse la dispozitia utilizatorilor pe site, cu date personale care au o functie de identificare, acestia isi dau in mod expres si nemijlocit consimtamantul asupra prelucrarii acestor date in vederea realizarii scopurilor/obiectivelor inscrise pe site in legatura cu respectivul formular. Proprietarul acestui site si/sau companiile cu care colaboreaza acesta vor utiliza aceste informatii pentru a raspunde cererii de informatii a utilizatorului sau in scopurile care sunt prezentatate pe site. Periodic, aceste informatii vor putea fi folosite pentru o mai buna intelegere a necesitatilor utilizatorilor si pentru a imbunatati produsele si serviciile apartinand proprietarului site-ului. Este posibil ca aceste informatii sa fie utilizate pentru a contacta utilizatorii.

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII
Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii la adresa lui si-a produselor oferite, pot transmite sugestii sau informatii atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. Societatea SYSMED SRL are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Societatea SYSMED SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii SYSMED SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii SYSMED SRL si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta, dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. SYSMED SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului www.cosmeticenaturale.ro.

SECURITATEA INFORMATIILOR. SYSMED SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. SYSMED SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului care stau la baza functionarii site-ului si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.cosmeticenaturale.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea SYSMED SRL nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE
SYSMED SRL garanteaza calitatea produselor si deplina conformitate cu legislatia romana in domeniu. Totodata, toate produsele cosmetice vandute pe acest site au fost notificate Ministerului Sanatatii. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta SYSMED SRL on line in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie analizata si solutionata in acela mai scurt timp posibil.

POLITICA DE RETURNARE
Clientul are dreptul de a notifica in scris firma SYSMED SRL, detinatorul site-ului www.cosmeticenaturale.ro, ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti.
Returnarea se poate face doar pentru produsele ce nu au suferit nici un fel de modificari, si care includ toate accesoriile si ambalaje originale.
Adresa de returnare a coletului: Sysmed SRL - Str. Soimarestilor nr.31, sector 1, Bucuresti
Contravaloarea produselor va fi restituita integral. Timpul estimat pentru returnarea contravalorii produselor este de 10 de zile.
ATENTIE! Nu se primesc coletele pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport nu a fost efectuata de expeditor. Nu se primesc colete cu ramburs. Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau returnare de produse catre Sysmed SRL.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATII
Site-ul www.cosmeticenaturale.ro si materialele aferente sunt oferite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile". SYSMED SRL nu va fi facuta responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

DREPT APLICABIL. LITIGII
Prin folosirea site-ului (vizitarea sau cumpararea produselor), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea SYSMED SRL si asociatii/partenerii/afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre SYSMED SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

DECLINAREA RESPONSABILITATII
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu reprezentantii marcilor prezentate pe site, astfel incat SYSMED SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site in scopul comercializarii, acestea fiind corespunzatoare celor puse la dispozitia SYSMED SRL de catre reprezentantii fiecareia dintre aceste marci in parte. SYSMED SRL nu garanteaza, de asemenea, nici disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care societatea va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda in cazul in care anumite produse nu mai apar in oferta curenta a furnizorului sau nu sunt disponibile din alte motive (lipsa momentana din stoc etc). Daca plata se face in avans, clientul va avea dreptul de a primi inapoi banii platiti pentru produsul respectiv. In toate cazurile in care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediata a sumelor incasate deja de SYSMED SRL, dar nu si alte despagubiri. Valoarea maxima a obligatiilor societatii SYSMED SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de SYSMED SRL de la respectivul client. Dupa expedierea produselor, societatii SYSMED SRL nu i se mai poate cere in nici un fel returnarea banilor. De asemenea, clientul nu mai poate returna produsele, insa produsele pot fi inlocuite daca reclamatia este intemeiata. SYSMED SRL si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare pe site a preturilor sau a altor date/detalii legate de produse. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit societatea SYSMED SRL isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

POLITICA DE PRETURI. TRANSPORTUL PRODUSELOR
Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. Societatea SYSMED SRL va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre SYSMED SRL. Preturile pot fi modificate in orice moment fara preaviz, SYSMED SRL neasumandu-si raspunderea pentru eventualele erori de introducere a datelor sau pentru datele incorecte furnizate de terti. Transportul produselor se face standard cu Posta Romana. Prin Posta Romana coletul va ajunge la Dvs in 2-3 zile lucratoare. Veti fi instiintat printr-un aviz postal introdus in cutia Dvs postala. Daca in 5 zile lucratoare nu ati primit avizul, va rugam sa verificati la Oficiul Postal de care apartine adresa furnizata, sau sa ne contactati pentru verificare. La coletele prin Posta Romana costul transportului este de 10 RON. Pentru coletele foarte grele, costul poate creste suplimentar cu 2 RON/kg. Transportul prin curier rapid se face numai la cererea expresa a clientului si in acest caz cheltuielile de expeditie vor fi platite de catre client, prin evidentiere separata pe factura fiscala. Livrarea prin curierat rapid se face prin FAN COURIER, taxa fiind de 20 RON. La coletele peste 2 kg, orice kg suplimentar se taxeaza cu 1,5 LEI/kg.

DISPOZITII FINALE
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Cele mai vandute produse

MO- VOPSEA PAR BARBATI MEDIUM BROWN

  Confera nuanta de saten mediu parului saten deschis pana la brunet inchis. Intensitatea culorii dureaza pana la 6 saptamani. Inlatura parul grizonat repede si usor, in doar 5 minute! Vopseaua de par MEN’S OWN reimprospateaza culoarea naturala a parului Dvs in doar 5 minute! La ...
53.00 RON

MO- VOPSEA PAR BARBATI BLACK

  Confera nuanta de negru parului saten inchis pana la negru. Intensitatea culorii dureaza pana la 6 saptamani. Inlatura parul grizonat repede si usor, in doar 5 minute! Vopseaua de par MEN’S OWN reimprospateaza culoarea naturala a parului Dvs in doar 5 minute! La fel de repede, ...
53.00 RON

Masca fata, Dermasel , cu aur, regenerare si fermitate, 12 ...

Goana dupa aur - Masca regeneranta si pentru fermitate pentru o culoare a tenului deosebita. Imbogatita cu aur de 22 karate. Formula exceptionala a acestei masti sub forma de gel revitalizant obtinuta din apa combinata cu acid hialuronic, DHB-400 (combina concentratii crescute de magneziu ...
15.00 RON
Cautare in site
Selecteaza marca

Cumparaturi
Cosul de cumparaturi este gol!
Alte categorii
 » 
 »
Alfabetic